*** The Catermonkey ExPress ***

Catermonkey, de Belgisch-Nederlandse pionier in Cateringsoftware, kondigt wereldwijde lancering aan als gamechanger voor de partysector

24/2/2024
Catermonkey, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een revolutionaire oplossing biedt voor administratieve taken, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan. Na jaren van ongeëvenaarde groei en succes in de Benelux, breidt Catermonkey zijn invloed uit naar nieuwe internationale markten.

In 2010 bundelden Marten Systema, CTO uit Lemmer, Nederland, en Maty Van Geirt, CEO uit Retie, België, hun krachten om Catermonkey te creëren. Maty, destijds actief als cateraar, zocht naar innovatieve manieren om het cateren te stroomlijnen, terwijl Marten zijn expertise als softwareontwikkelaar inbracht. Sindsdien heeft Catermonkey gestaag de cateringsoftware-industrie getransformeerd en is uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux.

Catermonkey onderscheidt zich door administratieve taken voor cateraars en feestzalen tot wel 70% te verminderen, waarmee het traditionele gebruik van Excel, Word en versnipperde systemen overbodig wordt. Het salesproces is ook aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de webpagina’s van cateraars met hun Catermonkey-accounts, waardoor klanten nu zelf hun offertes gedeeltelijk kunnen samenstellen op de websites van de cateraars.

De implementatie van Catermonkey blijkt een gamechanger te zijn voor cateringbedrijven. Talrijke succesverhalen tonen aan dat bedrijven hun omzet hebben verdubbeld en hun winst hebben vermenigvuldigd na de implementatie van Catermonkey.com. Het systeem biedt niet alleen efficiëntie in administratieve taken, maar transformeert ook de algehele bedrijfsprestaties.

Met een oog op globalisering en een groeiende internationale vraag naar efficiënte cateringsoftware, zal Catermonkey zijn diensten wereldwijd beschikbaar maken vanaf januari 2024. De web-app zal beschikbaar zijn in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Deze uitbreiding markeert een mijlpaal voor Catermonkey en belooft de wereldwijde cateringindustrie te transformeren.

Maty Van Geirt, medeoprichter van Catermonkey, verklaarde enthousiast: “Onze ambitie reikt verder dan de Benelux. Met de wereldwijde lancering van Catermonkey willen we cateringprofessionals over de hele wereld voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun bedrijven naar nieuwe hoogten te tillen.”

De wereldwijde lancering van Catermonkey is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor de cateringsoftware-industrie. “Dit is nog niet alles,” belooft Catermonkey. Bereid je voor op een reis naar efficiëntie, innovatie en grenzeloos succes.

Voor meer informatie over Catermonkey en zijn diensten, kunt u terecht op www.catermonkey.com

36 MB