1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

*** The Catermonkey ExPress ***

Catermonkey, de Friese Pionier in Cateringsoftware, kondigt wereldwijde lancering aan als gamechanger voor de industrie

24/02/2024
Catermonkey.com, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een revolutionaire oplossing biedt voor administratieve taken, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan. Na jaren van ongeëvenaarde groei en succes, met het hoofdkantoor gelegen in Lemmer, Friesland, breidt Catermonkey zijn invloed uit naar nieuwe internationale markten.
Team overleg

In 2010 bundelden Marten Systema, CTO uit Lemmer, Nederland, en Maty Van Geirt, CEO uit Retie, België, hun krachten om Catermonkey te creëren. Maty, destijds actief als cateraar, zocht naar innovatieve manieren om het cateren te stroomlijnen, terwijl Marten zijn expertise als softwareontwikkelaar inbracht. Sindsdien heeft Catermonkey.com gestaag de cateringsoftware-industrie getransformeerd en is uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux.

Het Friese hoofdkantoor van Catermonkey in Lemmer markeert het epicentrum van deze innovatieve revolutie. Na slechts 6 maanden werd het eerste ‘Beach Office’ in Lemmer al te klein om de groeiende activiteiten van Catermonkey.com te huisvesten, wat getuigt van de snelheid en impact van hun succes.

Catermonkey onderscheidt zich door administratieve taken voor cateraars en feestzalen tot wel 70% te verminderen, waarmee het traditionele gebruik van Excel, Word en versnipperde systemen overbodig wordt. Het salesproces is ook aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de webpagina’s van cateraars met hun Catermonkey-accounts, waardoor klanten nu zelf hun offertes gedeeltelijk kunnen samenstellen op de websites van de cateraars.

De implementatie van Catermonkey blijkt een gamechanger te zijn voor cateringbedrijven, niet alleen in Friesland maar wereldwijd. Talrijke succesverhalen tonen aan dat bedrijven hun omzet hebben verdubbeld en hun winst hebben vermenigvuldigd na de implementatie van Catermonkey.com. Het systeem biedt niet alleen efficiëntie in administratieve taken, maar transformeert ook de algehele bedrijfsprestaties.

Met een oog op globalisering en een groeiende internationale vraag naar efficiënte cateringsoftware, zal Catermonkey zijn diensten wereldwijd beschikbaar maken vanaf januari 2024. De web-app zal beschikbaar zijn in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Deze uitbreiding markeert een mijlpaal voor Catermonkey en belooft de wereldwijde cateringindustrie te transformeren.

Maty Van Geirt, medeoprichter en CEO van Catermonkey, verklaarde enthousiast: “Onze ambitie reikt verder dan de Benelux. Met de wereldwijde lancering van Catermonkey willen we cateringprofessionals over de hele wereld voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun bedrijven naar nieuwe hoogten te tillen.”

De wereldwijde lancering van Catermonkey is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor de cateringsoftware-industrie, met Lemmer als het kloppende hart van deze innovatieve beweging. “Dit is nog niet alles,” belooft Catermonkey. Bereid je voor op een reis naar efficiëntie, innovatie en grenzeloos succes.

Voor meer informatie over Catermonkey en zijn diensten, kunt u terecht op www.catermonkey.com

36 MB