1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

De Kracht van Maaklijsten voor Efficiënte Keukenoperaties

In de dynamische wereld van catering is het efficiënt organiseren van de keuken cruciaal voor succes. Een van de meest waardevolle tools die onze cateringsoftware biedt, zijn de maaklijsten. Deze functie is speciaal ontwikkeld om cateraars te ondersteunen die regelmatig grote hoeveelheden van dezelfde gerechten bereiden voor verschillende evenementen.

Maaklijsten zijn bijzonder handig wanneer je verschillende orders in bulk wilt verwerken. Stel je voor dat je meerdere evenementen hebt waar dezelfde gerechten op het menu staan. Met slechts één klik telt onze software alle benodigde gerechten bij elkaar op en presenteert een duidelijk overzicht van de totalen voor de geselecteerde dagen. Dit niet alleen bespaart kostbare tijd, maar zorgt ook voor een nauwkeurige inkoop en voorbereiding, waardoor overproductie en verspilling worden geminimaliseerd.

De flexibiliteit van de maaklijsten in onze software stelt je in staat om de lijsten te rangschikken naar voorkeur, of je nu werkt in één keuken of de taken verdeelt over verschillende keukens. Dit maakt het mogelijk om efficiënt te plannen en de productiviteit te maximaliseren, ongeacht de complexiteit of de grootte van de opdracht.

Verder bieden onze maaklijsten uitgebreide mogelijkheden om aan te passen aan specifieke behoeften. Of je nu een gedetailleerd overzicht nodig hebt van de benodigde ingrediënten per gerecht, of een samenvatting van de totale hoeveelheden voor het hele evenement, onze software kan het aan. Door gebruik te maken van deze geavanceerde functies kunnen cateraars meer tijd besteden aan het creëren van memorabele culinaire ervaringen, terwijl de operationele kant soepel en zonder stress verloopt.

Het integreren van maaklijsten in je dagelijkse keukenmanagement is een stap naar meer georganiseerde en kosten-efficiënte operaties. Met onze cateringsoftware wordt de complexiteit van event catering vereenvoudigd, zodat je met vertrouwen en precisie kunt werken aan elk evenement. Het resultaat is niet alleen een betere beheersing van je keukenprocessen, maar ook een consistente kwaliteit en tevredenheid bij je klanten.

Wens ook jij meer feesten met minder administratie? Bezoek www.catermonkey.com en probeer ons 14 dagen gratis of neem contact op voor een persoonlijke demo.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!