1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Geheime Webshops – Een Exclusieve Dienst voor Jouw Grootste Klanten

Hoi Cateraar,

Widgets – je hebt er vast al over gehoord, maar wist je dat er ook zoiets bestaat als geheime widgets? Laten we eens inzoomen op deze exclusieve functie en ontdekken hoe het jou kan helpen je grootste klanten nog beter van dienst te zijn.

Wat is een Widget? Een widget is als het ware een webpagina binnen een webpagina. Door een stukje code in een pagina op je website te plakken, creëer je nieuwe content die wordt aangestuurd vanuit je Catermonkey-account. Wanneer je wijzigingen aanbrengt in je Catermonkey-account, worden deze automatisch ook op je website bijgewerkt. Een klant die vervolgens een aanvraag doet op je website, genereert automatisch een volledig ingevulde offerteaanvraag in je Catermonkey-account.

Geheime Widgets – Voor Jouw Speciale Klanten: Nu, wat als je een specifieke klant hebt waar je graag extra aandacht aan wilt besteden? Stel je voor dat je in de buurt een groot bedrijf hebt waarmee je al samenwerkt of waarmee je graag zou willen samenwerken. Hier komt de geheime widget om de hoek kijken. Maak een op maat gemaakte widget met jouw producten, creëer een unieke inlog en stuur deze geheime widget naar het bedrijf, bijvoorbeeld Johnson & Johnson.

Catermonkey genereert een speciale domeinnaam, zoals www.jouwcateringnaam/johnsonenjohnson, die je naar het bedrijf stuurt samen met de inloggegevens. Hierdoor kunnen zij direct aanvragen en bestellingen in jouw Catermonkey-account plaatsen. Het bedrijf zal blij verrast zijn door deze persoonlijke service, en jij krijgt de mogelijkheid om de samenwerking te versterken.

Of je nu bepaalde klanten wilt behouden of juist nieuwe klanten wilt binnenhalen, een geheime widget kan de perfecte oplossing zijn.

Blog met zorg samengesteld door het Catermonkey Team.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!