2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Het ontstaan van Catermonkey

In het betoverende jaar 2012 begon een bijzonder avontuur dat de wereld van cateraars voorgoed zou veranderen. Marten Sytema, een gedreven en innovatieve geest uit Den Haag, Nederland, was gefascineerd door het idee om cateringsoftware te ontwikkelen. Destijds was het concept van software voor cateraars nog vrij onbekend en onontgonnen terrein. Maar Marten zag een glinsterende kans om de cateringwereld te transformeren en hun processen te vereenvoudigen, en hij kon het idee niet uit zijn gedachten zetten.

Ondertussen in het pittoreske Kasterlee, België, zat Maty Van Geirt vol passie en creativiteit. Hij was eigenaar van de befaamde broodjeszaak “Broodjes & Co” en werkte aan een ambitieus concept genaamd “Hapjes & Co.” Zijn droom was om heel Vlaanderen te verwennen met de meest verrukkelijke hapjes en culinaire hoogstandjes. Maty had al met talloze mensen gesproken over zijn idee, maar het ontbrak hem nog aan de juiste tools om zijn visie tot leven te brengen.

Het lot had echter andere plannen, en op een gelukkige dag in het jaar daarop kruisten de wegen van Marten en Maty elkaar onverwachts. Een vonk van inspiratie en enthousiasme overspoelde hen toen ze hun gedeelde passie voor de cateringwereld ontdekten. Marten, die al druk bezig was met het bouwen van zijn cateringsoftware, zag in Maty’s concept een prachtige gelegenheid om zijn ideeën te realiseren.

Vol overgave begon Marten aan de ontwikkeling van de cateringsoftware, terwijl Maty met volle energie werkte aan het perfectioneren van zijn cateringzaak “Hapjes & Co.” Gedurende zes jaar maakte Maty gebruik van Marten’s software, waardoor hij zijn droom van een bloeiende cateringzaak in vervulling zag gaan. De twee visionairen groeiden niet alleen als zakenpartners, maar ook als vrienden.

Uiteindelijk besloten ze dat het tijd was om hun krachten te bundelen en hun gecombineerde expertise te gebruiken om de wereld te veroveren met hun gezamenlijke creatie: Catermonkey. Het was een sprong in het diepe, maar ze wisten dat ze met hun gedeelde passie, doorzettingsvermogen en complementaire vaardigheden een succesverhaal konden schrijven.

Nu, vier jaar later, schittert Catermonkey als een stralende ster aan de hemel van de cateringindustrie. Met meer dan 300 enthousiaste gebruikers in Nederland en België hebben ze al een indrukwekkende impact gemaakt. Hun toewijding om hun applicatie te verbeteren is ongeëvenaard, en elke dag werken ze met hun team van acht getalenteerde mensen aan het perfectioneren van de gebruikerservaring.

De perfecte combinatie van Nederlandse wijsheid en Belgische praktijkervaring heeft Catermonkey tot een ongeëvenaarde all-in-one app voor partyprofessionals gemaakt. Hun verhaal is een voorbeeld van hoe passie, samenwerking en doorzettingsvermogen kunnen leiden tot groots succes.

Als ze blijven voortbouwen op hun visie en blijven streven naar perfectie, zal Catermonkey ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de cateringwereld en nog vele jaren blijven schitteren als een lichtbaken voor feestelijke gelegenheden over de hele wereld.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!