1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Markten & Festivals vs. Bedrijfs- & Privéfeesten

Als eigenaar van een foodtruck sta je voor een cruciale keuze: ga je voor markten en festivals of richt je je op bedrijfs- en privéfeesten? In deze blog ontdek je de voor- en nadelen van beide opties, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen die jouw foodtruck bedrijf naar succes leidt.

Markten en Festivals – De Magie van Ontdekking 

Markten en festivals hebben een unieke charme. Ze trekken verschillende mensen aan die speciaal naar jouw foodtruck komen. Het is een levendige en gezellige omgeving waar je nieuwe klanten kunt bereiken en je merk kunt promoten. Maar het nadeel is dat het aantal verkopen onzeker is. Je kunt te weinig voorbereiden, wat kansen kost, of te veel bereiden, wat verspilling betekent. Het kan moeilijk zijn om consistent winstgevend te zijn op deze manier.

Bedrijfs- en Privéfeesten – Zekerheid en Betrouwbaarheid

Het specialiseren in bedrijfs- en privéfeesten biedt zekerheid en stabiliteit. Je weet van tevoren precies hoeveel eten je moet bereiden en hoeveel personeel je nodig hebt. Daarnaast zijn deze feesten vaak vooraf betaald, waardoor je financiële zekerheid hebt. Bovendien ben je minder afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor je consistent kunt opereren, ongeacht het weer.

Conclusie

Bij het maken van de keuze tussen markten en festivals en bedrijfs- en privéfeesten is het belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen. Markten en festivals bieden de magie van ontdekking, maar brengen ook onzekerheid met zich mee. Bedrijfs- en privéfeesten bieden zekerheid en betrouwbaarheid. Als je graag meer privé- en bedrijfsfeesten wilt binnenhalen, biedt Catermonkey alle tools en ondersteuning om jouw online verhaal tot een daverend succes te maken. Samen kunnen we jouw foodtruckbedrijf laten floreren!

Het Catermonkey-team staat voor je klaar om jouw online succesverhaal te realiseren.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!