2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Software voor slagerijen met catering: optimaliseer jouw bedrijf met Catermonkey

Stap 1
L
Stap 1

Koppel je website voor dynamische offertes en online bestellingen

Wil je nog efficiënter werken? Koppel Catermonkey aan je website. Hierdoor kunnen klanten zelf hun offerte deels samenstellen en online bestellingen plaatsen via jouw website. Ze kiezen menuopties, geven voorkeuren aan en krijgen direct een prijsindicatie. Dit geldt ook voor speciale cateringopties zoals BBQ-pakketten, gourmet party’s, pizzaparty’s en fondue-avonden. Bovendien kun je een minimum aantal personen per product instellen. Met Catermonkey kun je al deze keuzeopties eenvoudig beheren, wat de kracht van deze software voor slagerijen met catering onderstreept. Hang QR-codes in je winkel waardoor klanten snel online hun catering kunnen bestellen of aanvragen, zelfs bij jou in de winkel of achteraf thuis. Ook een touchscreen in je slagerij kan veel orders binnenhalen.
Stap 2
L
software voor cateraars, cateringsoftware, eventsoftware, catering online aanvragen
Stap 2

Maak een prachtige online offerte

Een professioneel ogende offerte is een must in de cateringbranche. Met Catermonkey maak je in no-time een aantrekkelijke, overzichtelijke offerte die indruk maakt op je klanten. Door gebruik te maken van onze intuïtieve tools en sjablonen, kun je snel en eenvoudig offertes opstellen. Bekijk hier de mogelijkheden: https://catermonkey.com/donkey/
Stap 3
L
software voor cateraars, cateringsoftware, eventsoftware, catering online aanvragen
Stap 3

Automatische lijsten voor keuken en magazijn

Zodra de offerte is goedgekeurd, rollen de lijsten voor de keuken en het magazijn er als vanzelf uit. Ingrediënten kunnen gekoppeld worden aan menu’s, waardoor inkooplijsten automatisch worden gegenereerd. Dit geldt zowel voor een enkele bestelling als voor de planning van een hele week. Dit zorgt voor een naadloze workflow en voorkomt fouten.
Stap 4
L
software voor cateraars, cateringsoftware, eventsoftware, catering online aanvragen
Stap 4

Facturatie en betaling volgen

Na de offerte volgt de factuur met slechts een klik. Je kunt betalingen gemakkelijk opvolgen en herinneringen instellen voor openstaande bedragen. Dit zorgt voor een gestroomlijnd financieel proces en helpt je om de cashflow te beheren.

Veelgestelde vragen over software voor slagerijen met catering

Wat is cateringsoftware?
Cateringsoftware helpt je bij het beheren van alle aspecten van je cateringbedrijf, van offerteaanvragen en klantbeheer tot facturatie. Alles op één plek!
Hoe kan Catermonkey mijn bedrijf helpen?
Catermonkey automatiseert veel van de tijdrovende taken, zodat je je kunt concentreren op het leveren van uitstekende service aan je klanten. Onze tools helpen je bij het efficiënter beheren van offertes, klantgegevens en bestellingen. Je gaat meer tijd hebben voor persoonlijke gesprekken met je klanten.
Is Catermonkey geschikt voor kleine slagerijen met catering?
Ja, Catermonkey is ontworpen om slagerijen van alle groottes te helpen, van kleine startups tot grote bedrijven. Met 12 jaar ervaring in cateringsoftware hebben wij voor iedereen in de cateringsector de betaalbare oplossing.
Hoe zit het met de kosten en contracten?

Catermonkey is maandelijks opzegbaar en beschikbaar voor een klein bedrag per maand. Je hoeft geen grote investeringen te doen om aan de slag te gaan. Bekijk hier de prijs van onze cateringsoftware: https://catermonkey.com/prijzen/

Bieden jullie ondersteuning in het Nederlands?
Ja, wij bieden gratis Nederlandstalige support. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en problemen. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Start vandaag nog met Catermonkey

Zonder verplichting en maandelijks opzegbaar. Test 14 dagen gratis zonder aankoopverplichting.