1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

*** The Catermonkey ExPress ***

Wereldwijde Lancering van Catermonkey: Innovatieve Cateringsoftware bereikt nieuwe grenzen

24/2/2024
Catermonkey, de toonaangevende cateringsoftware die ontwikkeld is uit een nauwe samenwerking tussen Nederland en Belgie, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan. Als marktleider in Nederland en België heeft Catermonkey de ambitie om zijn revolutionaire platform naar nieuwe hoogten te tillen en cateraars over de hele wereld te ondersteunen.
Team

Met Catermonkey hebben cateringbedrijven en feestzalen de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, van het maken van offertes en het plannen van evenementen tot het beheren van personeel en het genereren van facturen. De software biedt een intuïtieve interface, krachtige functies en aanpasbare opties om aan de specifieke behoeften van elke cateraar te voldoen.

“Dankzij onze sterke basis in Nederland en België hebben we een diepgaand inzicht in de uitdagingen waarmee cateraars worden geconfronteerd,” zegt Maty Van Geirt, mede-oprichter en CEO van Catermonkey. “Nu zijn we vastbesloten om onze oplossing wereldwijd beschikbaar te maken, zodat cateraars overal ter wereld kunnen profiteren van de efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en innovatie die Catermonkey biedt.”

Catermonkey onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare functies en naadloze integraties met andere softwaretools die cateraars dagelijks gebruiken. Van kleine cateringbedrijven tot grote evenementenorganisatoren, Catermonkey.com biedt een schaalbare oplossing die groei ondersteunt en efficiëntie bevordert.

“Met de wereldwijde lancering van Catermonkey willen we cateraars over de hele wereld in staat stellen om hun bedrijf te laten groeien en te bloeien,” zegt Marten Sytema, mede-oprichter en CTO van Catermonkey. “Ons doel is om de cateringindustrie te transformeren door middel van innovatie en technologie, en we zijn verheugd om deze reis voort te zetten met cateraars wereldwijd.”

Catermonkey biedt een gratis proefperiode aan voor nieuwe gebruikers, zodat cateraars het platform kunnen ervaren en ontdekken hoe het hun bedrijf kan transformeren. Voor meer informatie en om aan de slag te gaan, bezoek www.catermonkey.com.

Over Catermonkey

Catermonkey is een toonaangevend softwareplatform voor cateringbedrijven, opgericht in Nederland en België. Het platform biedt een uitgebreide oplossing voor het beheren van alle aspecten van het cateringbedrijf, van offerte en planning tot personeelsbeheer en facturering. Met een gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare functies en naadloze integraties, stelt Catermonkey cateraars in staat om efficiënter te werken, hun bedrijf te laten groeien en hun klanten een uitstekende service te bieden.