2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Efficiënter personeel inplannen voor evenementen en feesten

Je hebt genoeg werk, de feesten en evenementen stromen binnen, maar nu moet het allemaal nog uitgevoerd worden. Het plannen van personeel kan een uitdaging zijn met WhatsApp-groepen, spreadsheets, e-mails en telefoontjes. Wie, wat, waar en hoe moeten worden vastgelegd, en dan moet je nog iedereen inplannen en uitzoeken wie beschikbaar is.

Gelukkig wordt dit proces veel eenvoudiger als je gebruikmaakt van slimme cateringsoftware en event software. Je stelt een offerte op, eventueel aangevuld met een evenementenplanning, en vervolgens koppel je eenvoudig personeel aan specifieke evenementen of taken. Bij Catermonkey kunnen jouw medewerkers al maanden van tevoren hun beschikbaarheid doorgeven, zodat jij gemakkelijker kunt vragen wie er beschikbaar is. Ook het toewijzen van bepaalde taken wordt een fluitje van een cent.

Je medewerkers kunnen ook op hun telefoon zien wanneer en waar ze de komende periode moeten werken, en ze kunnen gemakkelijk zien welke taken ze moeten uitvoeren, zonder jou weer een bericht te hoeven sturen.

Maak gebruik van een alles-in-één applicatie speciaal ontworpen voor cateraars en eventplanners, en laat jouw evenementen stralen als nooit tevoren.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!