1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Efficiënt je marge, foodcost en inkoop berekenen voor een event. Hoe doe ik dat?

Het opstellen van een offerte voor een evenement kan een uitdagende taak zijn. Je wilt een duidelijk overzicht krijgen van je inkoopkosten, totale kosten en wat je uiteindelijk aan de klant moet rekenen. In deze blog bespreken we de beste aanpak hiervoor.

Handmatige berekening: tijdrovend en omslachtig

Een veelgebruikte methode is het handmatig opvragen van prijzen, het verrekenen van aantallen en het gebruik van Excel om tot een resultaat te komen. Dit proces is echter arbeidsintensief en heeft het nadeel dat je telkens opnieuw moet beginnen. Bovendien ben je weer terug bij af als er wijzigingen in de aantallen optreden. Er moet een slimmere manier zijn.

Berekenen met cateringsoftware: efficiënt en geautomatiseerd

Veel professionals in de evenementenbranche maken tegenwoordig gebruik van cateringsoftware. Je voert eenmalig je recepten in, koppelt de inkoop en de slimme software berekent automatisch je inkoop, foodcost en marge met slechts één klik. Bij Catermonkey worden al je administratieve taken afgehandeld zodra je je offerte hebt verstuurd. Denk aan inkoop, marge, foodcost, facturatie, labels, en nog veel meer. Geen gedoe meer met knippen en plakken in Excel.

Conclusie

Het berekenen van je marge, foodcost en inkoop voor een evenement kan een complexe taak zijn, maar cateringsoftware biedt een efficiënte en geautomatiseerde oplossing. Het bespaart je tijd, verbetert je nauwkeurigheid en vereenvoudigt je administratieve processen. Investeer in cateringsoftware zoals Catermonkey en ontdek hoe het je evenementenbedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!