1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Hoe Kleine Cateringbedrijven Groot Kunnen Beginnen met Catermonkey

Voor kleine en startende catering- en evenementbedrijven kan het een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen kosten en kwaliteit, vooral als het gaat om het beheren van je bedrijf. Met Catermonkey hoeven startende ondernemers zich geen zorgen te maken over hoge initiële kosten of lange contracten. Onze cateringsoftware is beschikbaar vanaf €58 per maand, zonder opstartkosten of verplichte langlopende contracten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die net beginnen.

Betaalbaarheid en Flexibiliteit vanaf de Start

Een van de grootste voordelen van Catermonkey is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt onze software maandelijks opzeggen, wat betekent dat je niet vastzit aan langdurige financiële verplichtingen. Deze aanpak is perfect voor nieuwe bedrijven die hun operationele kosten laag willen houden terwijl ze hun bedrijf opbouwen.

Professionele Offertes en Snelle Facturatie

Catermonkey maakt het eenvoudig om professionele offertes te maken, zelfs als je net begint. Met slechts een paar klikken kun je een gedetailleerde en aantrekkelijke offerte samenstellen die indruk zal maken op je klanten. Zodra een evenement is voltooid, kun je met dezelfde gemakkelijke stappen een factuur genereren uit de offerte. Dit bespaart tijd en zorgt voor een soepele, foutloze overgang van offerte naar betaling.

Werk vanaf het Begin als een Professional

Het gebruik van professionele tools zoals Catermonkey vanaf de start van je bedrijf stelt je niet alleen in staat om efficiënt en effectief te opereren, maar het helpt ook om een professioneel imago op te bouwen. Klanten waarderen bedrijven die gestroomlijnde, nauwkeurige en snelle service bieden. Door vanaf het begin de beste tools te integreren, zet je de toon voor een kwalitatief en succesvol bedrijf.

Een Gouden Toekomst Tegemoet

Investeren in de juiste software is cruciaal voor het langdurige succes van elk catering- of evenementenbedrijf. Met Catermonkey kun je ervoor zorgen dat je vanaf de eerste dag de juiste praktijken toepast, wat de basis legt voor toekomstige groei en succes. Het is een investering die niet alleen je dagelijkse operaties vereenvoudigt, maar ook bijdraagt aan het bouwen van een solide reputatie in de industrie.

Startende cateringbedrijven en evenementenlocaties die serieus zijn over hun toekomst, kiezen voor Catermonkey vanwege de combinatie van betaalbaarheid, professionaliteit en flexibiliteit. Maak vanaf het begin de juiste keuzes voor je bedrijf en ga een gouden toekomst tegemoet.

Wens ook jij meer feesten met minder administratie? Bezoek www.catermonkey.com en probeer ons 14 dagen gratis of neem contact op voor een persoonlijke demo.

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!