1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

1. Direct een prijsindicatie

De tekst “Bel of mail ons voor meer info!” wordt nog te vaak gebruikt in de party sector. Hierdoor weten klanten niet direct waar zij aan toe zijn en is de kans dat ze afhaken bij het invullen van het contactformulier heel groot.

Bij Catermonkey vinden we dat dit veel beter kan, zonder de persoonlijke touch met jouw klant te verliezen. Vervang die online boodschap op je website door onze offerte indicator tool en jouw sales gaan door het dak! 

Wij koppelen elke website met Catermonkey!

Bekijk hier hoe het werkt.

2. Genereer betere leads met de offerte indicatie tool

Meer en betere leads, dat is waar het om draait. Dit gaat eenvoudig door de Catermonkey offerte indicatie tool op jouw website te plaatsen.

De klant vult eenvoudig in wat de wensen zijn en krijgt vóór het invullen van het contactformulier gelijk een indicatie van de prijs. Hierdoor ontstaat transparantie en zul je meer én vooral betere leads ontvangen!

Wij kunnen elke website koppelen met de software van Catermonkey!

Bekijk hier hoe het werkt.

3. Alle informatie bij elkaar door een slim contactformulier

De klant vult alle gegevens in: de datum van het feest, de aard van het feest, het aantal personen, zelfs de naam van het feest.

Knippen en plakken uit e-mails, twee keer bellen om de missende informatie op te vragen? Dit is verleden tijd met het slimme contactformulier van Catermonkey.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bekijk hier hoe het werkt

iphone-front

Ervaar het vooral zelf!

Wij kunnen veel zeggen en beloven, maar ervaar het vooral zelf. Zo kan u zien dat onze software een ware eye-opener zal zijn.

4. Jouw webshop

Heb je een kerstmenu of een feestaanbod dat direct online besteld en betaald kan worden? Alle gerechten, bufetten en menu’s uit je Catermonkey account zet je eenvoudig online.

5. Privé webshop voor vaste klanten

Werk jij samen met eventbureaus of feestzalen of terugkerende leveringen bij vaste klanten? Stel eenvoudig prijsafspraken in, en optimaliseer de bestelflow met een privé webshop speciaal voor hen.

macbook-right

6. Digitaliseer je brochure

Je kent het wel, je laat een brochure opmaken en een paar maanden later zijn de prijzen eigenlijk al niet meer up-to-date. 

Een feestbrochure is nog steeds een handige marketing tool – maar vooral als het gekoppeld is aan je website met een QR-code.

Dat laat je brochures pas echt renderen.

Wij helpen je!

Bovenstaande situaties worden gestroomlijnd door processen te digitaliseren met de all-in-one sales en organisatietool specifiek voor de catering- en eventsector.

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven