1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

6. Slimme integraties met bestaande software

Je factureert vanuit Catermonkey, want dat rolt er eigenlijk zo uit. Dan hoeft het alleen nog maar je boekhouding in.

Daarom koppelen we met de meest populaire boekhoudsoftware van de Benelux.

Verwacht wel een lagere factuur van je boekhouder, want die hoeft veel minder voor je te doen.

En logistieke of e-commerce integraties? Hebben we ook. Bekijk de lijst hieronder. Staat iets er niet tussen? We voegen dikwijls koppelingen toe, en anders hebben we altijd nog een API.

Moneybird is een facturatie- en offerteprogramma. Catermonkey koppelt met Moneybird door je als gebruiker de mogelijkheid te geven om Catermonkey facturen te exporteren naar Moneybird. Als je deze applicatie koppelt, komt er een Moneybird knop bij iedere factuur bewerk pagina.

Exact is één van de bekendste boekhoudpakketten. Catermonkey integreert met Exact door je als gebruiker de mogelijkheid te geven facturen uit Catermonkey te exporteren naar Exact. Eenmaal gekoppeld zal er een Exact knop verschijnen bij het bewerken van een Catermonkey factuur.

De Wolters Kluwer – Twinfield Boekhouden export functie stelt je in staat de in Catermonkey gemaakte facturen te exporteren als verkoopboekingen in Excel-formaat. Deze kun je vervolgens eenvoudig importeren in Twinfield, zodat je boekhouding compleet is.

De Visma eAccounting export functie stelt je in staat de in Catermonkey gemaakte facturen te exporteren als verkoopboekingen in Excel-formaat. Deze kun je vervolgens eenvoudig importeren in Visma, zodat je boekhouding compleet is.

Yuki is een populair boekhoudpakket in Nederland en België. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar Yuki, zodat je ze vanuit Yuki kunt doorsturen naar je klant.

SnelStart is een populair boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen doorsturen naar SnelStart, zodat je ze vanuit SnelStart kunt doorsturen naar je klant.

Winbooks is een populair boekhoudpakket in België. Via Catermonkey kun je facturen exporteren naar een CSV bestand, die je vervolgens kunt inporteren in Winbooks. Zo is je boekhouding snel compleet voor je accountant.

Factuursturen.nl/.be is een moderne en populaire webapplicatie voor het versturen van facturen. Je kunt Catermonkey facturen exporteren via een knop naar Factuursturen, zodat je ze van daaruit naar de klant kunt sturen. Werkt met de Belgische en Nederlandse versie.

e-boekhouden is een boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar e-boekhouden, zodat ze gelijk goed staan ingeboekt.

Met de Mollie koppeling kun je iDeal betalingen ontvangen in de webshopmodule. Je dient hiervoor eerst een account op Mollie aan te maken, mocht je dit nog niet hebben.

Woo-commerce is een populaire webshop module voor het WordPress CMS. Heb je al een webshop met Woo-commerce? Koppel deze dan aan Catermonkey, en als een bestelling binnenkomt in Woo-commerce wordt die automatisch met alle info doorgezet naar Catermonkey.

Shopify is een populair webshop platform. Zorg dat je shopify bestellingen worden doorgestuurd naar Catermonkey, via deze koppeling. Zo kun je er gemakkelijk offertes, maaklijsten, inkooplijsten enz. maken van al je Shopify bestellingen.

Verstuur facturen en offertes in enkele muisklikken. Digitaliseer bonnetjes en aankoopfacturen voor een geautomatiseerde boekhouding.

Deze koppeling kun je gebruiken om labels te printen vanaf je One Drive. Op termijn zullen we deze koppeling uitbreiden met meer functionaliteit. Laat ons een bericht achter als je hier interesse in hebt.

Met CloudPOS haal je een volledig kassasysteem in huis. Voor Catermonkey gebruikers in België nog een extra troef: je kunt zo ook met de Witte Kassa koppelen! Vraag ons naar meer info. De licentienaam en api-token kun je opvragen bij de CloudPOS Support.

Routelogic is een logistieke tool om handig je bezorgbussen efficient te plannen. Zowel qua vulling als qua route. De koppeling werkt zowel me bestellingen bezorgne, als ook met retour ritten om bijv. spullen op te halen.

CrewPlanner is een planningsprogramma waarmee u eenvoudig personeel kunt aanwerven, hun gegevens beheren, planningen opstellen, contracten aanmaken, contracten ondertekenen, uren registreren en alles exporteren. Onze personeelsplanner minimaliseert kans op fouten, terwijl u er ook nog tijd en geld mee uitspaart.
Directe aanvragen van Salino naar je Catermonkey-account. Reageer als eerste zonder te knippen en plakken vanuit een e-mail. Gratis beschikbaar voor abonnees van ons “King of the Online Jungle” pakket.

Directe aanvragen van Foodtruck bestellen naar je Catermonkey-account. Reageer als eerste zonder te knippen en plakken vanuit een e-mail. Gratis beschikbaar voor abonnees van ons “King of the Online Jungle” pakket.

Nog op zoek naar een koppeling?

Zie je nog een koppeling mogelijk met bepaalde software? Contacteer ons zeker met de suggestie! Wie weet implementeren we ze snel!

En er is nog meer om je workflow te optimaliseren

Overzichtelijke agenda

Een overzichtelijke agenda met letterlijk alle info die jij van een feest of van je feestweek nodig hebt.

Inkoopcalculator

Met onze inkoop calculator kan je gemakkelijk bijhouden wat je nodig hebt voor elk evenement of voor de hele week, maand, …

Maak- en receptenlijsten

Volledige controle over je keuken met handige maak lijsten, recepten overzicht en desgewenst labels die automatisch gegenereerd worden.

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven