2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

Stappenplan: Beginnen met Catermonkey

Wil je jouw cateringbedrijf digitaliseren en efficiënter maken? Met Catermonkey kun je eenvoudig offertes maken, je menu’s beheren en je team plannen. Volg dit stappenplan om snel aan de slag te gaan.
Stap 1
L
Facturatie en betaling volgen
Stap 1

Verzamel Voorbeelden van Offertes en Foto's

Voordat je begint, is het handig om een paar offertes van verschillende soorten evenementen te verzamelen. Denk aan offertes voor een bedrijfsfeest, een bruiloft, en een verjaardagsfeest. Voeg hierbij ook foto’s van eerdere evenementen, gerechten en opstellingen toe. Dit helpt bij het opstellen van sjablonen die je later snel kunt gebruiken en maakt je offertes visueel aantrekkelijker.
Stap 2
L
Facturatie en betaling volgen
Stap 2

Maak een Account aan bij Catermonkey

Ga naar Catermonkey en maak een account aan. Dit is vergelijkbaar met het instellen van een nieuwe smartphone: je krijgt een aantal vragen over je bedrijf om de setup te personaliseren. Volg de eenvoudige stappen om je account te activeren.

Stap 3
L
Facturatie en betaling volgen
Stap 3

Voeg Menu’s, Gerechten en Foto’s toe

Log in en begin met het invoeren van je menu’s en gerechten. Zorg ervoor dat je de juiste BTW-tarieven en actuele prijzen vermeldt. Voeg foto’s toe van je gerechten en menu’s om je aanbod aantrekkelijker te presenteren aan je klanten.
Stap 4
L
Stap 4

Offertesjablonen Aanmaken

Aan de hand van de offertes en foto’s die je hebt verzameld, maakt Catermonkey alvast een paar offertesjablonen voor je aan. Deze sjablonen bevatten prijsoverzichten, menu’s, producten en planningselementen die je gemakkelijk kunt aanpassen.
Stap 5
L
Stap 5

Offertes Maken

Nu ben je klaar om je eerste offerte te maken. Met Catermonkey is dit snel gedaan. Voeg relevante foto’s toe om de offerte visueel aantrekkelijk te maken. De offertes kunnen online bekeken en geaccepteerd worden door je klanten. Je begint nu al echt tijd te winnen met Catermonkey en ziet je percentage bevestigde offertes stijgen.
Stap 6
L
Facturatie en betaling volgen
Stap 6

Geniet van Extra Functionaliteiten

Je kunt nu al profiteren van handige functies zoals maaklijsten voor de keuken en werkbladen voor je team. Met enkele klikken heb je alle benodigde informatie overzichtelijk bij de hand.
Stap 7
L
Stap 7

Koppel je Website

Het is tijd om je website te koppelen aan Catermonkey. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk hier de mogelijkheden: https://catermonkey.com/donkey/

Stap 8
L
Stap 8

Nodig je Team Uit

Nodig je teamleden uit om zich bij het platform aan te sluiten. Plan ze in voor opdrachten en vraag vooraf naar hun beschikbaarheid voor de komende maanden. Dit helpt bij het efficiënter plannen van je evenementen.
Stap 9
L
Stap 9

Koppel Ingrediënten en Bereken Inkoop

Koppel nu ook ingrediënten aan je gerechten en menu’s. Met Catermonkey kun je de inkoop voor de hele week in enkele klikken berekenen. Dit zorgt ervoor dat je altijd precies weet wat je nodig hebt en voorkom je verspilling.
Stap 10
L
Stap 10

Geniet van een Gedigitaliseerd Bedrijf

Gefeliciteerd! Je bedrijf is nu volledig gedigitaliseerd en werkt als een trein. Zo moeilijk was het toch niet?

Veelgestelde vragen over Catermonkey

Hoeveel kost Catermonkey?
Catermonkey biedt verschillende abonnementsopties die passen bij de grootte en behoeften van je bedrijf. Je kunt ook 14 dagen gratis proberen voordat je een keuze maakt.
Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?
Ja, bij Catermonkey kun je je abonnement maandelijks opzeggen zonder extra kosten.
Is er een gratis proefperiode?
Ja, je kunt Catermonkey 14 dagen gratis uitproberen om te zien hoe het platform werkt en of het bij je bedrijf past.
Welke support biedt Catermonkey?
Catermonkey biedt Nederlandse support via chat en telefoon. Ons supportteam staat klaar om je te helpen met al je vragen en problemen.
Hoe voeg ik mijn menu’s en gerechten toe?
Na het aanmaken van je account, kun je eenvoudig je menu’s en gerechten invoeren. Zorg ervoor dat je de juiste BTW-tarieven en actuele prijzen vermeldt en voeg foto’s toe om je aanbod aantrekkelijk te maken.
Kan ik offertes aanpassen na het versturen?
Ja, je kunt offertes eenvoudig aanpassen en opnieuw versturen naar je klant. Catermonkey maakt het gemakkelijk om wijzigingen door te voeren zonder dat je opnieuw hoeft te beginnen.
Hoe koppel ik mijn website aan Catermonkey?

Er zijn verschillende manieren om je website aan Catermonkey te koppelen. Bekijk hier de mogelijkheden en kies de optie die het beste bij jouw bedrijf past.

Kan ik mijn teamleden uitnodigen en plannen?
Ja, je kunt je teamleden uitnodigen om zich bij Catermonkey aan te sluiten. Plan ze in voor opdrachten en vraag vooraf naar hun beschikbaarheid voor de komende maanden.
Hoe bereken ik mijn inkoop?
Koppel ingrediënten aan je gerechten en menu’s. Met Catermonkey kun je de inkoop voor de hele week in enkele klikken berekenen. Dit zorgt ervoor dat je altijd precies weet wat je nodig hebt en voorkom je verspilling.
Hoe snel kan ik aan de slag met Catermonkey?
Je kunt binnen enkele minuten aan de slag met Catermonkey. Maak een account aan, voeg je menu’s en gerechten toe en begin met het maken van offertes. Het platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat je snel kunt profiteren van alle voordelen.

Met deze informatie ben je klaar om Catermonkey optimaal te benutten voor jouw cateringbedrijf. Succes!

Start vandaag nog met Catermonkey

Met Catermonkey heb je nu alle tools in handen om je cateringbedrijf efficiënter en succesvoller te maken. Begin vandaag nog en ervaar zelf de voordelen!