1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

*** The Catermonkey ExPress ***

Catermonkey – Hoe Software Eten Lekkerder en Voordeliger Maakt!

24/2/2024
Catermonkey, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een revolutionaire oplossing biedt voor administratieve taken, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan van een innovatieve functie die niet alleen de efficiëntie vergroot, maar ook de smaakervaring naar nieuwe hoogten tilt.
Teamoverleg Catermonkey 1

Catermonkey, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een revolutionaire oplossing biedt voor administratieve taken, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan van een innovatieve functie die niet alleen de efficiëntie vergroot, maar ook de smaakervaring naar nieuwe hoogten tilt.

In de zoektocht naar heerlijk en kosteneffectief eten heeft Catermonkey.com een baanbrekende functie geïntroduceerd waarmee cateraars hun recepten en ingrediënten kunnen koppelen aan hun menu’s en gerechten. Deze culinaire innovatie transformeert niet alleen de manier waarop gerechten worden bereid en gepresenteerd, maar heeft ook aanzienlijke voordelen voor zowel de cateraar als de consument.

Catermonkey-gebruikers profiteren nu van een naadloze integratie tussen recepten, menu’s en ingrediënten, waardoor werknemers die een evenement uitvoeren beter op de hoogte zijn van hoe elk gerecht moet worden bereid en gepresenteerd. Het resultaat? Een culinair meesterwerk dat niet alleen lekkerder is, maar ook aan de hoogste normen voldoet.

De voordelen stoppen hier niet. Cateraars die gebruikmaken van Catermonkey kunnen met één klik hun ingrediënten berekenen, wat leidt tot slimmere inkoopbeslissingen en aanzienlijke kostenbesparingen. In vergelijking met handmatige berekeningen of schattingen van benodigde ingrediënten stelt Catermonkey-gebruikers in staat om efficiënter in te kopen, waardoor ze hun gerechten niet alleen kwalitatiever maar ook kosteneffectiever kunnen aanbieden.

Maar daar blijft het niet bij. Catermonkey gaat nog een stap verder en introduceert een unieke feature voor ziekenhuizen en rusthuizen: een review-optie voor patiënten. Na het verorberen van hun maaltijden kunnen patiënten gerechten beoordelen, waardoor de chef-kok inzicht krijgt in welke gerechten in de smaak vallen. Deze feedback, uitsluitend zichtbaar voor de chef-kok, helpt bij het fine-tunen van het menu, resulterend in een verbeterde tevredenheid van de patiënten.

Deze beoordelingsoptie gaat verder dan individuele instellingen. Cateraars kunnen ervoor kiezen om succesvolle recepten te delen met andere chefs die de MaaltijdServiceApp van Catermonkey gebruiken, wat de hele sector ten goede komt en culinaire innovatie stimuleert. Een gedeelde passie voor lekker eten brengt chefs samen en verbetert de ervaring voor elke klant.

Maty Van Geirt, medeoprichter van Catermonkey, benadrukt het belang van deze functies: “Wij geloven dat goed eten een essentieel onderdeel is van het leven, en we zijn trots om bij te dragen aan zowel de smaakbeleving als de kosteneffectiviteit van onze gebruikers. Deze nieuwe features weerspiegelen onze toewijding aan culinaire excellentie en klanttevredenheid.”

De wereldwijde lancering van Catermonkey markeert niet alleen een nieuwe fase in de cateringsoftware-industrie maar ook in de smaakrevolutie die het bedrijf ontketent. Bereid je voor op een toekomst waarin lekkerder en voordeliger eten hand in hand gaan dankzij de innovatiekracht van Catermonkey.

Voor meer informatie over Catermonkey en zijn diensten, kunt u terecht op www.catermonkey.com

36 MB