1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

*** The Catermonkey ExPress ***

Catermonkey, een persoonlijk succesverhaal dat de wereld rond gaat

24/02/2024
Catermonkey, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een revolutionaire oplossing biedt voor administratieve taken, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan. Gevestigd in Lemmer, Friesland, heeft Catermonkey een uniek ontstaansverhaal dat de kracht van samenwerking en volharding benadrukt.
Team

Catermonkey, de vooraanstaande web-applicatie die cateraars een oplossing biedt voor administratieve taken en online verkoop, kondigt met trots de wereldwijde lancering aan. Gevestigd in Lemmer, Friesland, heeft Catermonkey een uniek ontstaansverhaal dat de kracht van samenwerking en volharding benadrukt.

Het verhaal begint jaren geleden, toen CEO Maty Van Geirt vastbesloten was om een oplossing te vinden voor de uitdagingen waarmee hij als cateraar werd geconfronteerd. Na een zoektocht diep in de zoekresultaten van Google ontdekte Maty, ergens op de 50ste pagina, een link die zijn leven zou veranderen. Daar vond hij de sleutel tot zijn visie en ontdekte hij Marten Systema, een bekwame Nederlandse software ontwikkelaar.

Na jarenlang klant te zijn geweest bij Marten, vonden Maty en Marten elkaar uiteindelijk in persoon in Den Haag. Wat begon als een ontmoeting met dezelfde vraag, bloeide uit tot een partnerschap dat de geboorte van Catermonkey in 2019 markeerde. Dit is meer dan alleen een succesverhaal van een applicatie; het is een testament van twee individuen met elk hun unieke krachten en zwaktes die elkaar aanvullen op een manier die een wereldwijd succes wordt.

Catermonkey onderscheidt zich door administratieve taken voor cateraars en feestzalen tot wel 70% te verminderen, waarmee het traditionele gebruik van Excel, Word en versnipperde systemen overbodig wordt. Het salesproces is ook aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de webpagina’s van cateraars met hun Catermonkey-accounts, waardoor klanten nu zelf hun offertes gedeeltelijk kunnen samenstellen op de websites van de cateraars.

De implementatie van Catermonkey.com is meer dan alleen een operationele verbetering; het is een gamechanger voor cateringbedrijven wereldwijd. Talrijke succesverhalen tonen aan dat bedrijven hun omzet hebben verdubbeld en hun winst hebben vermenigvuldigd na de implementatie van Catermonkey.com. Het systeem biedt niet alleen efficiëntie in administratieve taken, maar transformeert ook de algehele bedrijfsprestaties.

Met een oog op globalisering en een groeiende internationale vraag naar efficiënte cateringsoftware, zal Catermonkey.com zijn diensten wereldwijd beschikbaar maken vanaf februari 2024. De web-app zal beschikbaar zijn in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Deze uitbreiding markeert niet alleen een mijlpaal voor Catermonkey, maar ook voor de unieke reis die Maty en Marten hebben afgelegd om deze innovatie te realiseren.

Maty Van Geirt, medeoprichter van Catermonkey, verklaarde enthousiast: “Dit is niet alleen een zakelijk succes, maar een persoonlijke triomf van volharding en samenwerking. We hebben laten zien dat twee individuen, met elk hun sterke en minder sterke punten, samen iets groots kunnen bereiken.”

De wereldwijde lancering van Catermonkey is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor de cateringsoftware-industrie. “Dit is nog niet alles,” belooft Catermonkey. Bereid je voor op een reis naar efficiëntie, innovatie en grenzeloos succes, geboren uit de unieke synergie tussen twee visionairs.

Voor meer informatie over Catermonkey en zijn diensten, kunt u terecht op www.catermonkey.com

36 MB