1. Je website een sales machine

De optimale klantbeleving online

Lees meer

2. Genereer meer én betere leads

Je website een 24/7 sales manager

Lees meer

3. Aanvragen stroomlijnen

Reageer sneller en efficiënter op aanvragen

Lees meer

1. Een beter overzicht

En maak je hoofd leeg.

Lees meer

2. Offertes en facturen

Zonder knippen en plakken.

Lees meer

 

3. Koop slimmer in

Zonder zelf iets uit te rekenen.

Lees meer

4. Plan je personeel

Weet wie waar wanneer werkt.

Lees meer

5. Controle over de keuken

Slimme maaklijsten vloeien uit je offertes.

Lees meer

6. Koppel je boekhoud software

Nooit meer factuurregels overtypen

Lees meer

 

CaterMonkey – Welkom Efficiëntie!

Hoi catering ondernemer!

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van geleefd worden, waar elke dag wordt gevuld met vragen als: Wie gaat er naar dat huwelijksfeest? Is de kaas besteld? Begint Jan om 8 uur of was het 9 uur? Jef is een gasfles vergeten, kun jij die nog even brengen?

Als jouw ondernemerskennis hoofdzakelijk in je hoofd zit en niet in een efficiënte applicatie, dan worden al deze vragen op jou afgevuurd, en het lijkt alsof ze al je energie opslokken.

Dat is waar CaterMonkey het verschil maakt. Het leven met CaterMonkey is totaal anders dan de traditionele manier met Word en Excel. Het versturen van last-minute appjes wordt zelfs overbodig als je de kracht van digitalisering omarmt.

De Kracht van Digitalisering met CaterMonkey:

  1. Altijd Up-to-Date: Koppel je aan elke opdracht de werknemers die er naartoe gaan. Ze blijven altijd en overal up-to-date over het evenement, inclusief eventuele wijzigingen. Menu, collega’s, telefoonnummers – alles bij de hand op hun telefoon.
  2. Automatische Planning: Laat automatisch planningen afdrukken en hang ze op in je keuken aan het begin van de week. Duidelijkheid voor iedereen, geen last-minute verwarring meer.
  3. Efficiënte Offertes: Met handige emailsjablonen en offerte-sjablonen maak je ultrasnel de mooiste offertes. Online te bekijken en als pdf af te drukken voor je klant. Tijd besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  4. Klantgestuurde Offertes: Ga een stap verder en laat je klanten de offerte deels samenstellen. Het saleproces wordt deels geautomatiseerd en je klanten hebben de vrijheid om in alle rust zelf hun menu samen te stellen.

Wat Levert Dit Op? Meer Verdienen, Minder Gedoe:

  • Tijdsbesparing: Minder administratieve rompslomp betekent meer tijd voor waar het echt om draait: jouw lekker eten en beleving.
  • Klanttevredenheid: Jouw klanten willen snel en zelfstandig prijsindicaties en menu’s bekijken. CaterMonkey maakt dit mogelijk, wat je klanttevredenheid een boost geeft. Wij koppelen elke website!
  • Meer Aanvragen: De gekoppelde website met offerte-indicator-tool zal je aanvragen aanzienlijk verhogen. Klanten willen nu weten en zelf bepalen wat er mogelijk is binnen hun budget.

Dus, kort en krachtig: Wil je meer verdienen met minder administratie en je klanttevredenheid verbeteren? Dan is CaterMonkey dé oplossing. Bezoek www.catermonkey.com en ontdek hoe wij jouw cateringbedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!

Happy catering!

Hulp nodig bij je online verhaal?

Wij van Catermonkey staan je graag met raad en daad bij!